Over IMKO

Als professioneel bedrijf wilt u dat uw klanten goed geholpen worden en voorzien van een deskundig advies tevreden aan u terug denken. Daarvoor heeft u goed geschoolde medewerkers nodig; medewerkers van wie de kennis en kunde up to date is. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers zich blijven ontwikkelen, is het volgen van een opleiding of training een uitstekend instrument. De investeringen die hiermee gepaard gaan, leiden tot een betere marktpositie en een hoger rendement voor uw organisatie.

IMKO Vakopleidingen heeft een aanbod van praktijkgerichte vakopleidingen met actuele vakkennis, waarmee medewerkers hun vakkennis en vaardigheden vergroten. IMKO Vakopleidingen richt zich onder andere op de bij- en nascholing van medewerkers in de drogisterij. Onze opleidingen voor de drogisterij leiden op tot branche-erkende diploma's en certificaten.

IMKO Vakopleidingen begeleidt en ondersteunt uw medewerker in zijn of haar ontwikkeling tot de vakman of vakvrouw die uw organisatie voor het voetlicht brengt. Om dit met succes te doen werkt IMKO Vakopleidingen graag samen met u als werkgever. In het leerproces van uw medewerker vormt de beroepspraktijk immers het beste uitgangspunt. De leerdoelen zijn vanuit de praktijk ontwikkeld. Medewerkers leren actief, krijgen gelegenheid tot groei en mogen fouten maken, om zo praktijkgericht te leren in een stimulerende en gestructureerde omgeving. Op deze manier is het onderwijs een gezamenlijk project van uw bedrijf, uw medewerkers en IMKO Vakopleidingen. 

IMKO Vakopleidingen is naast de Drogisterij branche ook actief in andere branches en werkvelden zoals Technische Handel, Parfumerie, Cosmetica en Kantoorvakhandel. 

Het kwaliteitsmanagementsysteem, de organisatie en werkprocessen van IMKO Vakopleidingen voldoen aan de eisen van de NEN- ISO 9001. IMKO Vakopleidingen is ISO 9001 gecertificeerd.

ISO.9001_DNV-GL_RGB