• IMKO
  • »
  • Minerva en IMKO worden Capabel PRO

Minerva en IMKO worden Capabel PRO

Gepubliceerd op: 24 februari 2020

Studiecentrum MINERVA en IMKO Vakopleidingen worden Capabel PRO. Capabel PRO specialiseert zich in afstandsonderwijs met begeleiding. Wij ondersteunen jou bij de snelste weg naar jouw diploma.

Wat we meenemen in deze verandering is de inmiddels 70 jaar ervaring van Studiecentrum MINERVA in de beveiligingsbranche. Je krijgt de inhoudelijke lesstof, die gebaseerd is op de exameneisen en ondersteuning van ervaren docenten. Ook de flexibiliteit die je van Studiecentrum MINERVA gewend bent blijft: de klassikale lessen, e-learning en flexibel instromen op het moment dat het jou uitkomt.

Vanuit IMKO brengen we veel kennis mee over het aanbieden van interactief, digitaal lesmateriaal en proactieve, persoonlijke en digitale begeleiding tijdens jouw studie. Afstandsonderwijs, maar wel met persoonlijke begeleiding, gericht om jou op de snelste manier naar jouw diploma te begeleiden.

Met de bundeling van al deze kennis, kunde en ervaring heb jij bij Capabel PRO straks de beste start voor jouw toekomst als PROfessional. Wij bieden ook niet zomaar opleidingen aan, maar de beste kans om zo snel mogelijk jouw diploma te behalen.

Ben jij student bij Studiecentrum MINERVA? Dan zal jij binnenkort een e-mail van ons ontvangen met alle informatie over wat er voor jou als student gaat veranderen. Aan het einddoel van jouw opleiding en de waarde van je diploma, verandert in elk geval niets. En uiteraard zijn er hier voor jou geen extra kosten aan verbonden. Klim met ons aan boord in de vlucht naar jouw MBO- of branche diploma!

 

Logo