• IMKO
  • »
  • Leren met Dan: wat een feest!

Leren met Dan: wat een feest!

Gepubliceerd op: 05 februari 2016

Foto Dan LIJFBLAD2 CMYK 

Wat een feest! 

Tja, de feestdagen zijn voorbij. Ik hoop dat je er goed van hebt genoten en even lekker tot rust bent gekomen? Het is eigenlijk nu weer tijd voor serieuzere zaken maar ik ga toch nog even terug in de tijd (maar kom toch weer terug op de serieuzere zaken hoor!). Want wat een feest was dat zeg! En dan doel ik niet op de kerst of Oud en Nieuw. Nee, de uitreiking van de 1e prijs voor de Beste Zelfzorgadviseur van het jaar!

Natuurlijk doen wij van IMKO vakopleiding daar ook graag aan mee net als het Lijfblad. Wij staan immers voor kwaliteit en goed advies en willen graag dat iedereen daarvan op de hoogte is en mee bezig is. Niet alleen het beste voor jezelf en de winkel, maar zeker ook het beste voor de klant.

De voorrondes beginnen al vroeg in het najaar en er zijn dan ook veel gegadigden. Eerst volgt een strenge voorselectie en na nog een aantal rondes blijven dan een paar mensen over die vervolgens bezocht worden door een Mysterie-Shopper en beoordeeld worden op hun kennis, advies, omgang met klanten en noem maar op. En dat levert uiteindelijk een winnares op. Of winnaar natuurlijk want de mannen in ons vak mogen ook meedoen! (HINT!)

Vorige maand was de uitreiking en die ging naar Lieke Melis van de Etos uit Leeuwarden. We hadden ons allemaal verzameld op een geheime plek en die groep werd steeds groter. Naast mij en het Lijfblad waren er diverse mensen van de Etos zelf, collega’s, familie en noem maar op. Zo stonden we denk ik met een mannetje of twintig te wachten en dat werd uiteindelijk een echte “overval”. Lieke wist even niet wat ze meemaakte zeg! Zoveel mensen, zoveel cadeaus, zoveel aandacht. Dat werd haar allemaal even te veel. Bloemen, gebak, een bokaal, een fotograaf, mooie en lekkere hebbedingetjes, de gehele parfumerie-opleiding (namens ons), een juryrapport en noem maar op. Toen we haar verlieten was ze nog in shock volgens mij. Ik denk dat ze pas later op de dag zich realiseerde wat er nu allemaal gebeurd was. Ze zal er wel flink van genoten hebben?

Dus terugkomend op de serieuze zaken (zoals ik beloofd heb). Heb jij ook zin in zo’n dag? Wil jij ook de beste adviseur van het jaar worden? Ga dan flink aan de slag en geef je later in dit jaar op voor de “wedstrijd”. Ik rijk aan het einde van dit jaar graag de prijs aan jou uit! Tot dan?

 Dan Handtekening

 
Lees de column van Dan ook op lijfblad.nl